Wexór Allesreiniger Spray DeoBooster, super handig voor het schoonmaken van je keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer. 

Een allesreiniger spray met een zeer geconcentreerde formule: een paar verstuivingen in de kamer garanderen een onvergelijkbare sensatie van "geurende reinheid" die zeer lang aanhoudt, dankzij de zeer hoge concentratie van de kostbare essences en de aanwezigheid van de microcapsules.

Het werkt als geurversterker bij de bijpassende Wexór vloer- en allesreinigers en gespoten op oppervlakken vangt het stof op en geeft een intense geur af. 

Extra informatie:

De Wexór Allesreiniger Spray - Deobooster: Dit product is hetzelfde als de Essenze Ambiente uit de HygienFresh-lijn, alleen zit er iets minder essence in het product. Deze DeoBoosters geven een super geur, maar zonder het risico van vlekken op stoffen als ze op stoffen worden aangebracht (voorzichtig blijven door eerst te testen op een verborgen deel).

Luchtverfrisser: Een kleine hoeveelheid is voldoende om een huis met geur te vullen. Het kan worden gebruikt in de hoeken van een huis, in de luchtbevochtigers, op stofzuigerfilters, overal waar een geur gewenst is.

Geurbestrijding: De speciale formule controleert en elimineert onaangename geuren. Het kan worden gebruikt in de hoeken van een huis, in de vuilnisbak, in de badkamer of waar er een onaangename geur hangt.

Geurversterker: Het verhoogt de reinigingskracht en het parfum van vloerwasmiddelen. 2-3 keer verstuiven in een emmer van 5 liter. Ideaal voor het reinigen van alle oppervlakken.

Stofverwijderaar: Het kan worden gebruikt om het stof op oppervlakken te verwijderen. Spray een of twee keer op een doek en veeg oppervlakken schoon.

Stoffen opfrissen: Het kan op gordijnen en bekleding worden gespoten om stoffen op te frissen en een langdurige geur achter te laten. Verstuif op een afstand van 60 cm en controleer eerst een verborgen gedeelte. 

Deze Allesreiniger Sprays - Deoboosters kunnen dus wel op textiel, maar verstuiven vanaf 60 cm en eerst controleren op een verborgen gedeelte.

Sorteer op
 • Wexór Armonia Rosa Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  Wexór Armonia Rosa Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  € 9,95
 • Wexór Fiori Brasil Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  Wexór Fiori Brasil Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  € 9,95
 • Wexór Fiori d'Acqua Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  Wexór Fiori d'Acqua Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  € 9,95
 • Wexór Verde Himalaya Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  Wexór Verde Himalaya Allesreiniger spray Deobooster (750 ml)
  € 9,95
© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel