Verzenden, retourneren en levertijden

GRATIS VERZENDING in Nederland vanaf € 65,00
GRATIS VERZENDING naar België en Duitlsland vanaf € 75,00

Gratis bezorgen in Doetinchem: bestellingen in Doetinchem bezorgen wij uiteraard gratis aan huis. Plaats je bestelling voor 17:00 uur en wij brengen het dezelfde avond nog bij je thuis.

We vertrouwen op ervaren koeriers om de levering van het product veilig en in korte tijd te garanderen.

 

Kosten van de verzending

Verzending is voor rekening van de consument tot € 65,-
Wij versturen de pakketten via: DHL.

Kostentabel Nederland:

gewicht vangewicht tottarief
00,35 kg€ 3,95
0,35 kg10 kg€ 5,95
10 kg20 kg€ 8,95
20 kg30 kg€ 15,00


Kostentabel België:

gewicht vangewicht tottarief
02 kg€ 9,75
2 kg5 kg€ 12,75
5 kg10 kg€ 14,75
10 kg20 kg€ 17,75


Kostentabel Duitsland:

gewicht vangewicht tottarief
02 kg€ 9,75
2 kg5 kg€ 19,75
5 kg10 kg€ 24,75
10 kg20 kg€ 33,00

 

Bezorgdagen

De bezorging wordt verzorgd door DHLen vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen en feestdagen wordt niet geleverd.


Levertijd

Alle orders die besteld zijn voor 15:00 uur zullen dezelfde werkdag verzonden worden, mits alles op voorraad is. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt.

Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van DHL Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace
Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij DHL.

 

Ruilen Of Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar Wasparfum Beesd zijn voor uw rekening. Deze kosten verschillen per pakket en vervoerder waarvoor u kiest (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Parfum bij de was geretourneerd worden.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier of  middels een mail (info@labellalifestyle.nl).

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.

© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel