U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Wij zullen dan het volledige orderbedrag aan u crediteren. 

De kosten voor het retour sturen naar la Bella lifestyle zijn voor uw rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van een vervoerder, b.v. DHL of PostNL. Indien gebruik gemaakt wordt van uw herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan la Bella lifestyle geretourneerd worden.

Wilt u een product ruilen of retourneren, dan verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier, maar u kunt ons ook mailen: info@labellalifestyle.nl 

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn nadrukkelijk gewenst. Voeg vervolgens bij het pakket een brief toe, waarin u aangeeft wat u wenst dat er met uw retour dient te gebeuren (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en ons factuurnummer. Wij zullen dan het verschuldigde factuur bedrag binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending aan u terugstorten, mits het product in goede staat door ons is retour ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd!

 

© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel