Over ons:

Benvenuti!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! 

In het voorjaar van 2020 kwam la Bella Lavanderina wasparfums en homesprays op mijn pad en ik was direct verkocht!

Deze producten heb ik toen direct in Italië besteld om ze natuurlijk eerst zelf eens uit te testen. IJverig ben ik vervolgens aan de slag gegaan met mijn was. Ik was direct overtuigd van het nut van wasparfums. Sinds het gebruik van wasparfums is mijn was weer écht lekker fris. Geen teleurstellingen meer bij het openen van het deurtje van de wasmachine! Wassen is weer een feestje met als resultaat echt fris gewassen was waarvan de geur nog dagenlang in huis en in de kledingkasten blijft hangen.

Het idee is toen geboren: la Bella lifestyle is op 13 maart 2020 ontstaan.

Het is inmiddels een echt familiebedrijfje geworden. Ik krijg hulp van mijn lieve man en dochter, om alles op tijd de deur uit te krijgen. 

Breng regelmatig een bezoekje aan onze website, zodat je niets mist! Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram. Alle nieuwtjes worden ook hierop geplaatst.

Naast la Bella lifestyle zijn wij inmiddels ook importeur/groothandel geworden van HygienFresh uit Italië. Naast diverse soorten wasparfums heeft hygienfresh ook diverse soorten textielsprays, vloer-/ en allesreinigers, geparfumeerde vloerreinigers en wasmiddelen etc. De geparfumeerde vloerreiniger van de luxe Preziosi lijn, waarvan wij ook de wasparfums verkopen, is inmiddels een grote hit op TikTok. Ook hebben wij de Wexór productlijn in ons assortiment.

Snuffel gerust eens rond op deze website met een breed assortiment kwaliteitsproducten rechtstreeks uit Italië en alleen bij ons en diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar! 

Wil je ook verkooppunt worden van de kwaliteitsproducten van HygienFresh? Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Heb je vragen, je kunt mij bellen, mailen, whatsappen en ik doe mijn best zo spoedig mogelijk te antwoorden. 

Veel was- en poets plezier!

Liefs, 

Erika

 

 

© 2020 - 2022 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel