Benvenuti!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! 

In het voorjaar van 2020 kwamen de prachtige producten van la Bella Lavanderina wasparfums en homesprays op mijn pad en ik was direct verkocht!

Alle geuren heb ik toen direct in Italië besteld om ze natuurlijk eerst zelf eens uit te testen. IJverig ben ik vervolgens aan de slag gegaan met mijn was. Ik was direct overtuigd. Het hele huis rook naar deze mooie intense geuren en sinds tijden was mijn was écht lekker fris. Geen teleurstellingen meer bij het openen van het deurtje van de wasmachine! Wassen is weer een feestje met als resultaat echt fris gewassen was waarvan de geur nog dagenlang in huis en in de kledingkasten blijft hangen.

Het idee is toen geboren: la Bella Lavanderina wasparfums moesten ook in Nederland verkrijgbaar zijn, zodat iedereen van deze ultieme geursensatie uit Italië zou kunnen genieten. Het is inmiddels een echt familiebedrijfje geworden. Ik krijg hulp van mijn lieve man en dochter, om alles op tijd de deur uit te krijgen. 

Als importeur voor de Benelux vind je op de website: la Bella lifestyle, alle producten van la Bella lavanderina.  

Breng regelmatig een bezoekje aan onze website, zodat je niets mist! Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram. Alle nieuwtjes worden ook hierop geplaatst, la Bella is namelijk een merk in ontwikkeling en de productlijn wordt constant uitgebreid! 

Kijk rustig rond in mijn webshop. Heb je vragen, je kunt mij bellen, mailen, whatsappen en ik doe mijn best zo spoedig mogelijk te antwoorden. 

Veel wasplezier, geniet van la Bella!

Liefs, 

Erika

 

 

© 2020 - 2021 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel