Benvenuti!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! 

In het voorjaar van 2020 kwamen de prachtige producten van la Bella Lavanderina wasparfums en homesprays op mijn pad en ik was direct verkocht!

Alle geuren heb ik toen direct in Italië besteld om ze natuurlijk eerst zelf eens uit te testen. IJverig ben ik vervolgens aan de slag gegaan met mijn was. Ik was direct overtuigd. Het hele huis rook naar deze mooie intense geuren en sinds tijden was mijn was écht lekker fris. Geen teleurstellingen meer bij het openen van het deurtje van de wasmachine! Wassen is weer een feestje met als resultaat echt fris gewassen was waarvan de geur nog dagenlang in huis en in de kledingkasten blijft hangen.

Het idee is toen geboren: la Bella Lavanderina wasparfums moesten ook in Nederland verkrijgbaar zijn, zodat iedereen van deze ultieme geursensatie uit Italië zou kunnen genieten. la Bella lifestyle is op 13 maart 2020 geboren en heeft als eerste in Nederland deze heerlijke wasparfums en homesprays van la Bella lavanderina op de Nederlandse markt gebracht.

Het is inmiddels een echt familiebedrijfje geworden. Ik krijg hulp van mijn lieve man en dochter, om alles op tijd de deur uit te krijgen. 

Breng regelmatig een bezoekje aan onze website, zodat je niets mist! Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram. Alle nieuwtjes worden ook hierop geplaatst, la Bella Lavanderina is namelijk een merk in ontwikkeling en de productlijn wordt constant uitgebreid! 

Inmiddels heeft la Bella lifestyle er ook een "zusje" bij, namelijk: www.hygienfresh.nl 

Naast diverse soorten wasparfums vindt je op hygienfresh ook textielsprays, schoonmaakartikelen en de inmiddels in Nederland geintroduceerde "geparfumeerde vloerreiniger" van de luxe Preziosi lijn, waarvan wij ook de wasparfums verkopen. Snuffel gerust eens rond op deze website met een breed assortiment kwaliteitsproducten rechtstreeks uit Italië en alleen bij ons en diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar! 

Wil je ook verkooppunt worden van HygienFresh? Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Heb je vragen, je kunt mij bellen, mailen, whatsappen en ik doe mijn best zo spoedig mogelijk te antwoorden. 

Veel wasplezier, geniet van la Bella Lavanderina en HygienFresh!

Liefs, 

Erika

 

 

© 2020 - 2021 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel