Welke wasverzachter ruikt het lekkerst?

Vorige Artikel 2 van 15 Volgende

In onderstaande blog wordt eerst uitleg gegeven over het product ‘’wasverzachter.’’ Daarna wordt er een blik geworpen op de producten van HygienFresh en als laatste wordt er uitgelegd wat de wasverzachter zo uniek maakt.

Wat is wasverzachter en wat zijn de voordelen?

Een wasverzachter is een toevoeging dat met de laatste spoelronde aan het wasgoed wordt toegevoegd om je wasgoed soepeler en zachter te maken. Je kunt een neutrale geur wasverzachter gebruiken of kiezen voor een geur. 

Wanneer wasverzachter gebruiken?

Je gebruikt een wasverzachter wanneer je je wasgoed lekker soepel en zacht wilt laten aanvoelen. Ook wanneer je last hebt van statische kleding, helpt wasverzachter om dit effect te verminderen.

Hoe gebruik je wasverzachter?

Je voegt in het bakje voor de wasverzachter, vaak het 3e bakje in de wasmachine, circa 30 ml product (1 dop) toe. Bij de laatste spoelronde van het programma wordt de wasverzachter opgenomen.

Welke wasverzachter ruikt het lekkerst?

HygienFresh Muschio Bianco

De geur Muschio Bianco is toch wel de meest favoriete geur. Het heeft een basisgeur van witte musk en een hart van lelies van dalen afgetopt met frisse noten, zoals sinaasappel en lemon. Het is een frisse, maar toch warme geur.

HygienFresh Soffio Tropicale

De Soffio Tropicale doet je vooral denken aan een tropische vakantie, het is bloemig en fruitig tegelijk. De basis is warm en houtachtig met in de kern jasmijn en lelietjes van dalen. Daar bovenop heerlijk fruit zoals ananas, grapefruit en lemon. Echt een zomerse geur.

HygienFresh Ochidea Selvatica

De geur Ochidea Selvatica is een echte allermansvriend. De basis is warm gevuld met amber, patchouli en houtachtig. Het hart is van orchidee, rozen, jasmijn en eucalyptus bladeren. Het geheel wordt afgetopt met kaneel, sinaasappel en perzik. Een heerlijke frisse bloemengeur die eigenlijk bij iedereen wel in de smaak valt.

Welke wasverzachter ruik je het langste?

Er zijn natuurlijk heel veel merken wasverzachters op de markt met heel veel verschillende geuren. Het verschil wordt niet alleen bepaald door de prijs, maar door de toevoeging van essentiële oliën die de geurintensiteit grotendeels bepalen.

De HygienFresh wasverzachters hebben een intens parfum met 4 x meer geur. Daarnaast is het een voordeel dat van de meeste geuren wasverzachters ook een HygienFresh wasparfum verkrijgbaar is, zodat je zelf nog meer geurbeleving kunt creëren. Geur is voor iedereen anders. Wil je een normale sterkte dan is de wasverzachter zeker qua geur voldoende. Wil je toch sterker en een langdurig behoud van de geur, dan kun je ervoor kiezen een paar druppels wasparfum bij je wasverzachter te doen voor extra geur, die langdurig aanhoudt.

Dat is het HygienFresh Deowash systeem. Een wasverzachter, wasparfum en een wasmiddel, alles in dezelfde geur! 

© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel