Wasparfum of wasverzachter, wat is het verschil?

Vorige Artikel 4 van 15 Volgende

Wasparfum is bedoeld voor het verkrijgen van een heerlijke en langdurige geur. Wanneer er extra zachtheid gewenst wordt, kan er een kleine hoeveelheid wasverzachter aan toegevoegd worden. Beide creëren een frisse geur na het wassen.

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een geweldige aanvulling op wasmiddelen. Parfum voor de was wordt vervaardigd met de beste etherische oliën. Doordat het sterk geconcentreerd is, mag het absoluut niet vergeleken worden met een wasverzachter of geurkorrels. De geuren ruiken intenser en hebben een langdurige werking.

Is wasparfum slecht voor de wasmaschine?

Wasparfum is niet schadelijk voor wasmachines. Het lost tijdens het wasprogramma volledig op in water. In tegenstelling tot veel wasverzachters laat het geen vette laag achter in wasmachines en leidingen. 

Hoe gebruik je wasparfum?

Parfum voor de was is erg handig in gebruik. Afhankelijk van de gewenste geursterkte, wordt er één dopje (circa 5 – 10 ml) wasparfum toegevoegd in het bakje waar de wasverzachter in moet. Reguliere wasmiddel wordt via een bolletje in de trommel of in het daarvoor bestemde bakje toegevoegd. In de laatste spoelronde wordt de wasparfum opgenomen waardoor de was een lekkere geur mee krijgt.

Wat is wasverzachter en heb je het nodig?

De wasverzachter geeft zachtheid en parfum af aan het wasgoed, zelfs bij lage dosering. Voeg wasverzachter toe wanneer je heerlijk zachte was wilt creëren.

 Wat zijn de voordelen van wasverzachter?

De voordelen van onze wasverzachters zijn dat het wasgoed zacht wordt, een frisse geur afgeeft en er “Easy Ironing” toevoeging in zit, dit maakt het strijken makkelijker. Daarnaast zijn de geuren van onze wasverzachters als wasmiddel en wasparfum verkrijgbaar, zodat je van dezelfde geurlijn alle producten tegelijk kan gebruiken. Zo lopen er geen verschillende geuren van producten door elkaar en haal je het maximale rendement uit jouw favoriete geur. Dat allemaal met de wasproducten van HygienFresh!

 

© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel