5 meest verkochte wasparfums – juni 2022

Vorige Artikel 5 van 15 Volgende

Vaak krijgen wij de vraag ‘’welke wasparfum is het beste?’’ en hiervoor is natuurlijk geen specifiek antwoord, want geuren verschillen. In deze blog lees je wat de 5 meest verkochte wasparfums zijn in 2022.

Preziosi lotus

De wasparfums van Preziosi worden als beste gewaardeerd door de fijne geuren en de luxe uitstraling van het flesje. Preziosi lotus is het meeste gekocht, dit is een aangename geur van lotusbloem met een lichte talkgeur. De Preziosi wasparfums zijn intens en hebben een blijvende geur emotie. Het is sterk geconcentreerd, parfumeert, beschermt en verfrist jouw wasgoed voor een lange tijd.

HygienFresh Orchidea Selvatica (wilde orchidee)

De basislijn wasparfums van HygienFresh staan niet voor niets op nummer twee. Niet alleen de prijs is aantrekkelijk, maar ook kwalitatief hoogstaand. Veel mensen vinden de melkachtige substantie vreemd, maar door een speciale toevoeging geeft deze wasparfum naast een heerlijke geur ook een zacht tintje aan je wasgoed. Een 2 in 1 formule dus.

Het meest verkochte wasgeurtje uit deze reeks van 5 is toch wel de Orchidea Selvatica, oftewel de wilde orchidee. De basis is warm met een bloemig hart en afgetopt met frisse citrus en kaneel.

Wexór Gocce Bucato Fresh Laundry

De Wexór Gocce Bucato Igienizzante, te herkennen aan de flacon met de rode balk, heeft een ontsmettingsformule voor een diepe hygiënische reiniging. Het geeft naast extra parfum ook een hoge bescherming qua hygiëne. Fresh Laundry is favoriet vanwege een frisse en schone was geur.

Hypnosense Deo’s Tahiti

Hypnosense Deo’s wasparfums heeft als enige van alle wasparfum merken in Nederland microcaps. Deze lijn is volledig hittebestendig voor als je een wasdroger gebruikt. Het wasgeurtje heeft een professionele hoge concentratie van de geur en geeft ook een zacht tintje. Je mist de wasverzachter absoluut niet meer.

De Hypnosense Deo’s Tahiti is de grote favoriet. De Tiaré bloem, hét symbool van Tahiti en Frans-Polynesië is een tropische vruchtengeur dat zorgt voor een tropische beleving in huis.

OdorBlok wasparfum

OdorBlok wasparfum is een specialistisch wasparfum en is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Turijn. OdorBlok heeft een geur verwijderende formule, verwijdert de bron van nare geuren en laat een frisse- en schone geur achter. Het is daardoor uitermate geschikt voor sportkleding, kleedjes in honden- of kattenmandjes, kokskleding of verpleeguniform.

Geurbeleving is erg persoonlijk en mijn persoonlijke voorkeur is die misschien niet van jou. Geur zit in je geheugen en laat je terugdenken aan iemand, iets, een vakantieplaats waar je bent geweest, een gebeurtenis of een moment.

© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel