Alles over de anti kreuk spray 2022

Vorige Artikel 6 van 15 Volgende

Wil je meer weten over de anti kreuk spray? In deze blog worden de belangrijkste vragen beantwoord over de anti kreuk spray. Er word uitgelegd wat het is, hoe het werkt, of de spray vlekt en wat de mogelijkheden zijn met de spray. Eén ding is zeker, strijken is verledentijd met de Wéxor anti kreuk spray.

Wat is anti kreuk spray?

Wexór Togligrinze is een anti kreuk spray die vouwen uit jouw kleding verwijdert en een stretchende werking heeft met een zeer aangename frisse geur. Het is een wonderbaarlijke, zeer efficiënte en geparfumeerde oplossing om niet meer te hoeven strijken.

Hoe werkt anti kreuk spray?

Het werkt zeer snel, maakt de stof glad zonder strijkijzer. Schudt de Wexór Togligrinze enkele keren heen en weer, spray het product op de kreukels op een afstand van 25 cm en na een paar minuten krijg je dé perfecte look! Rek de kleding, indien mogelijk, extreem uit om de uitzetting te stimuleren.

Het verwijdert vouwen en maakt het ook mogelijk om reeds gedragen kleding opnieuw zonder kreukels nogmaals te gebruiken en op te frissen.

Door de rekfunctie van de vezels en het antistatische effect ziet de kleding er uit alsof het net gewassen is.

Vlekt anti kreuk spray?

Wexór anti kreuk spray vlekt NIET en is absoluut veilig voor uw kleding.

Wat zijn de mogelijkheden met de anti kreuk spray?

De toepassing van deze anti kreuk spray is divers! Waarom neem je het niet mee naar de sportschool, zo kun je perfecte kleding dragen na het douchen. Of spray je jurk in voor het uitgaan of draag een mooi fris overhemd voor een sollicitatiegesprek of trouwdag.

Strijken is verleden tijd.

Het is vaak een grote ergernis wanneer je de koffer opent op jouw vakantieadres en je favoriete kledingstuk zit vol met vouwen. Wexór Togligrinze is de perfecte oplossing! Het is een snelle en praktische manier om je kleding op te rekken zonder het strijkijzer te gebruiken. Ben je ook klaar met het onnodig strijken? Klik op onderstaande button en voeg het toe aan jouw winkelwagen!

© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel