Overhemdkragen en -manchetten weer mooi wit en fris? - februari 2022

Vorige Artikel 10 van 15 Volgende

HygienFresh vlek verwijderaars

Overhemdkragen en -manchetten kunnen gemakkelijk bevuild worden door vet, make-up, voedsel en zweet. Maar met het juiste advies is het verwijderen van deze vlekken niet langer een probleem!

De vuilste delen van een kledingstuk zijn meestal kragen en manchetten, omdat ze meer blootgesteld zijn aan vuil en in direct contact staan met de huid. De meeste vlekken zijn vettig door bijvoorbeeld zweet, make-up (zoals blush of schoonheidscrèmes), voedsel, enz.

Deze vlekken komen het meest voor op overhemden en het is moeilijk om ze te verbergen, vooral op witte stoffen. Sommige make-up vlekken zijn zeer moeilijk te verwijderen, vooral als het product waterbestendig is, en het is noodzakelijk om een zeer technische en specifieke vlekkenverwijderaar te gebruiken.

Om deze vlekken volledig te verwijderen, is onze eerste tip om snel te zijn: hoe langer u wacht met het wassen van vuile kleren, hoe moeilijker het zal zijn om de vlek te verwijderen.

Hoe dan ook kan het gebeuren dat we achteraf deze onaangename vlekken opmerken. In dat geval is het mogelijk om kledingstukken hun oorspronkelijke helderheid terug te geven door het deel met specifieke producten voor te behandelen, zonder de vezels en stoffen te beschadigen.
 

De laboratoria van HygienFresh hebben verschillende producten ontwikkeld om dit vervelende probleem op te lossen.

Shop hier onze vlek verwijderaars:

 

https://www.labellalifestyle.nl/c-5759135/vlekverwijderaars/

 

© 2020 - 2023 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel