Preziosi geparfumeerde vloerreiniger, geur Lotus (235 ml)

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)

Preziosi geparfumeerde vloerreiniger, de geur die reinigt!

De LOTUS geparfumeerde vloerreiniger vertegenwoordigt een nieuw concept van geparfumeerde reiniging voor het huis: een enkele dop geeft een bedwelmende en aanhoudende bloemengeur af die in staat is om diep te reinigen en uw vloeren te laten glanzen.

De geur: De Lotus geur kenmerkt een bloemige en lichte citrusgeur door de schittering van oranjebloesem en de delicatesse van roze bloemen zoals roos en geranium. Deze geur herinnert aan fris gewassen wasgoed met toevoeging van een zoete en frisse bloemengeur.

Zuinig in gebruik, beter voor het milieu.

Het product maakt een ongeëvenaarde reinigende en ontvettende werking mogelijk met slechts enkele ml product.

De supergeconcentreerde formule garandeert 50 uitstekende behandelingen, waardoor er minder plastic en product wordt gebruikt waardoor het milieu minder wordt belast. 

Gebruiksaanwijzing: voeg om de 5 liter water een dopje product toe om alle soorten vloeren te behandelen. Voeg voor een extra parfum 2 dopjes toe. Gebruik voor de behandeling van parket een halve dop.

Een dopje bevat 5 ml product.

 

Ingrediënten: 2- (4-tert-butylbenzyl) propionaldehyde, 2-benzylideenheptanal, citronellol, terpineol, 4-tert-butylcyclohexylacetaat, 2,2,2-trichloor-1-fenylehtylacetaat, 2-methylundecanal, cinnamylalcohol, geraniol, n -undecanal, dodecanal, 3-methyl-4- (2,6,6-trimethylcyclohex-2-enyl) but-3-een-2-on, isoeugenol, 4-methyl-2- (2-methylprop-1-en) -1-yl) tetrahydro-2h-pyran, hexylkaneel, 4-methoxybenzylalcohol, 3,7-dimethyloctaan-3-ol, alcoholen, C13-C15-vertakte en lineaire ethoxylaten.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,3 Kg
© 2020 - 2022 la Bella lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel